Virtuell rundvandring

High-Tech rekrytera med 3D Virtuell rundvandrings program

Man kan säga att metoder för att locka studenter har modernisera i år. Virtuell verklighet spelar en roll, liksom sociala medier och möjligheten för studenter att ansluta och kommunicera direkt med en skola och studiekamrater. I detta inlägg kommer vi att diskutera några av dessa nya rekryterings tekniker, inklusive potentialen i 3D virtuell rundvandring programvara, som kan vara din styrka.

Det första intrycket räknas

Medan studenter fortfarande vill besöka i person för att få en känsla för campus och student livet, en majoritet av deras forskning och första intryck om din skola ta plats online. Varför vissa elever kontaktar du, medan andra inte gör? Vad väcker deras intresse? Eleverna gör en hel del forskning och de ansöker till fler skolor än tidigare år.

På CampusBird erbjuder vi 3D virtuell rundvandrings programvara och interaktiva kartor i ett integrerat paket. Så visst, vi bias! Vi vet att dessa verktyg kan göra stor skillnad att få studenter upphetsad om din skola. Men inte bara ta det från oss: ”64 procent av eleverna använder virtuella turer och hela 67 procent använder campus kartor”. – webbplatser rapport, 2016

Vet du hur viktigt det är att hålla din skola upp i åtanke, så låt oss ta en titt på tre stora tech faktorer :

Social Media

Sociala medier kommer inte någonstans. Medan inställningar kan ändras, sociala medier kommer att fortsätta att integrera i våra liv. För college rekryterare, detta är stora nyheter: när de ledande nätverket utvecklas, förmågan att kreativt nå och påverka blivande studenter bör fortsätta att öka. Vikten av en framstående, professionell och ständigt växande social media närvaro har aldrig varit större. Ta en titt på dessa top schoolsand hur de använder sociala plattformar att nå, engagera och locka toppstudenter.

Medan eleverna kan följa en skolans sociala mediekanaler, är chanserna de kommer vara mer intresserad av vad nuvarande studenter och andra blivande studenter säger online. Ställa in en stark användargenererat innehåll program kan göra stor skillnad, och många skolor har funnit framgång i ställföreträdare studenter att tjänstgöra som officiella ambassadörer. Läs mer om hur universiteten finner framgång med användargenererat innehåll.

3D virtuell rundtur programvara

Virtuell rundtur programvara ger både studenter och familjer möjlighet att lära sig ett campus från bekvämligheten av deras hem. Modern programvara för virtuella turer underlättar varje del av en elevs ansökningsprocessen. Till exempel: tillbaka till det första intrycket. Vad hälsar en första gången besökare till din webbplats? Gör det dra dem och göra dem vill lära dig mer? Gör det enkelt att ansluta, ställa frågor och hitta information? De flesta om inte alla studenter kommer redan en slutlista med skolor och kanske letar efter specifik information om akademiker, friidrott, området kring campus eller student livet. 3D virtuell rundtur programvara kan vägleda dem genom detta, men bara om det är flexibelt och låter studenten att flytta runt och välj platser / ämnen som intresserar dem.

Förtrogenhet och relatera-förmåga. Många sjukhus och medicinska Campus använder interaktiva kartor och 3D virtuell rundtur programvara. Varför? Vägvisningssystem spelar en stor roll. Men det är också viktigt att patienter (och ny personal) är så bekväm som möjligt när de anländer. Samma tanke gäller nya studenter – att vara kompetent att bekanta sig med campus innan de anländer är oerhört värdefulla. Det är ingen tillfällighet att flytta in dagen morgonen se några av de största spikar i webb- och mobil trafik till CampusBird-plattformen. Elever och föräldrar har möjlighet att logga in på och snabbt hitta parkering nära ett Studenthem, information och lunch! Det enkla faktumet är att gå bort till college är likvärdigt med att hitta ett nytt hem. Farorna med hemlängtan och kulturchock påverkar mer än 66% av högskolestudenter. Att hjälpa dessa elever som känns bekant och välkommen i campusmiljön och den omgivande stadsdel/staden, gör underverk för deras förtroende att välja en skola och lyckas när de kommer dit.

Familjestöd och ökad komfort

För många blivande studenter, identifiera en skola där de kommer att vara nära aktiviteter och sociala behov de föredrar, och har familj stöd i deras college beslut spelar en stor roll i hur bekväma de är med att välja en skola. 3D virtuell rundtur programvara tillåter en student och deras familj att lära sig runt campus och det omgivande området före ankomst, och även att bli upphetsad om att besöka specifika områden och sevärdheter.

Appar och online kommunikationsverktyg

Inte längre begränsas college urvalsprocessen till platser student följer, känner folk på, eller har även hört mycket om. Moderna tjänster såsom ApplyKit använder en algoritm för att avsöka en high school student’s intressen, personlighet och vad de letar efter från en skola, och avkastning matcher baserat på elevens svar. Dessutom är många skolor att hitta framgång med integrerade mobila plattformar som Modo Labs Kurogo plattform.

Ansikte mot ansikte möten med rekryterare eller professorer tar också plats på webben. Skype och andra kommunikationsverktyg tillåter eleverna att mötas virtuellt med antagningen yrkesverksamma att de inte kunde att schemalägga ett personligt möte med under en turné, och i vissa fall, hoppa över turen helt och hållet. Detta är särskilt användbart med blivande doktorander som vill tala direkt med en professor eller student inom en specifik kohort eller ett program. Från kan var som helst i världen, en nivå av personlig interaktion ske som kan öka överklagandet av en skola som annars skulle ha varit på sparlåga.

Wrap Up

For rekrytering kontor, skönheten i moderna tech framsteg ligger i det faktum att spelplanen är planat till en punkt det aldrig kunde vara innan. Mindre skolor kan ordna möten med studenter på andra sidan av landet, och ge dem en campus tour och nivå av personalisering inte tidigare varit möjligt. För universitet och högskolor som dra full nytta av teknik för att öka deras räckvidd, överklagandet till en bredare publik av blivande studenter och möjlighet att öka program och registrering är praktiskt taget gränslösa. Från sociala medier till appar och 3D virtuell rundtur programvara är potential att uppfylla och interagera med studenter enorm.

Är du intresserad av att lära mer? Ta en titt på våra Xplorer virtuell systemet, som använder 360-graders bilder och video att profilera ditt campus, alla knutna till CampusBird interaktiva campus karta plattformen.