Om oss

Vilka är vi?

Vi är Cronstromolander är en CG och 3d arkitektoniska visualisering studio baserad i Stockholm. Vi startade som frilansare i 2002 och sen har vi bildat en 3d arkitektoniska visualisering studio som är grundat 2005.

Med mer än 12 års professionell erfarenhet inom arkitektoniska visualisering, skriver vi också den populära 3D bloggen. Cronstromolander är en kreativ studio som specialiserat sig på visualisering av arkitekturen från idé till marknadsföring. Studion erbjuder också programvara och utbildning med anknytning till och är officiell partner som 3D Team Sthlm.

Den ronenbekerman.com blogg & forum är en källa till lärande på alla aspekter av 3d arkitektoniska visualisering rendering & modellering. Där hittar du artiklar & tutorials om 3d-modellering & 3d-rendering med programvara såsom 3ds max, Maya, Cinema 4 D, Modo, SketchUP, V-Ray, Maxwell Render, Corona Renderer, Photoshop och mycket mer. Platsen passar nybörjare, mellanliggande och avancerade CG konstnärer lika.

Vi strävar efter att publicera den bästa 3d arkitektoniska visualiseringen med självstudiekurser tillgängliga på webben och vårda ett levande forum för artister att dela sitt arbete och lära av varandra.

Om du är intresserad av att skapa en handledning för webbplatsen, Använd skriva för oss sida och dela information om dina idéer!

Leave a Reply